fbpx
logo_aalborgtours.png

Servicevilkår

Servicevilkår

Læs mere om vores serviceilkår herunder.
Booking

En reservation er bindende for deltageren og BikeMedia ApS, så snart deltageren har betalt for bookingen. Vores guide services faktureres uden moms i henhold til en særlig ordning for tour guide services i Danmark.


Afbestillinger

Afbestillinger, der anmodes 7 dage eller før touren, refunderes fuldt ud. Afbestillinger foretaget mindre end 7 dage før touren, refunderes ikke. Alle afbestillingsanmodninger skal indsendes skriftligt til info@bikemedia.dk senest 7 dage inden touren begynder.


Tours

Beskrivelser af tours er kun til illustrerende formål. Hver tour er personlig og unik afhængigt af tour guiden og trafikken og vejrforholdene på dagen. BikeMedia ApS garanterer på ingen måde, at specifikke seværdigheder besøges.


Praktisk information

Deltagere er ansvarlige for at gøre sig bekendte med de praktiske forhold i forbindelse med vores tours, offentliggjort på www.aalborg-Tours.dk/FAQ.

Deltagelse i vores ture foregår udelukkende på deltagernes egen risiko. Deltagerne er ansvarlige for enhver skade på personer og materiale forårsaget af dem selv.


Personlig data

Deltagere på tours samtykker behandlingen af deres personlige data af BikeMedia ApS til administrative formål.


Klager

Eventuelle klager over de services leveret af BikeMedia ApS, skal meddeles skriftligt til info@bikemedia.dk højst 7 dage efter at touren har fundet sted.


Uoverensstemmelser

I tilfælde af uoverensstemmelser og hvis tour deltagerne og BikeMedia ApS ikke lykkedes med at nå til enighed under forhandlingerne, skal enhver tvist afgøres i henhold til dansk lovgivning.